torstai 20. helmikuuta 2014

Uusia keppareita luvassa!

Heips!:D Sain tässä juuri syliini pumpulipussin. Aion tehdä siitä keppareita. Teen todennäköisesti kaksi vuonoponia ja jos joskus saan lisää pumpulia niin tiedän jo millaisen teen. Teen myös niille riimut ja suitset kun olen lähiaikoina saanut myös avainrenkaita, lukkoja ja nahkaa. Pitäisi myös lähteä ostamaan kangasta ettei aina tulisi vaan sukkakeppareita. Lisäksi tänään tai huomenna tulee postausta kun Tiqru oli meillä kaksi yötä, ma-ke, ja tuli aika paljon keppisteltyä :D esim. kaksi kertaa tunnin maasto, jäähyppelyä, pulkkaratsastusta yms. Voisi kyllä joku viikonloppu tulla uudelleen ;). Teen ehkä bannerin lähiaikoina kunhan saan otettua lisää kuvia keppareista :) ja kun pystyn liikuttaa kättä vapaammin (siihen tuli hieno ruhje ja suuri kipeä kohta eilisestä epäonnistumisesta hyppiessä).
Kuva

4 kommenttia:

  1. Harmi toi sun kätes :/ mut jee uusii heppoi :3 ~Tiqru

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii:/ mut vois kyl olla paljon pahempiki ja kyl toi tosta joten :D okei se ruhje on tulehtumassa ja siihen on tulossa mustelma mut so what, ei elämässä pääse eteenpäin jos jää tommosia murehtimaan! Mut nii, kaks vuonoponii ja yks joku ehk risteytys on tulos :)

      Poista
  2. Mitenköhän ruma siitä uudesta tulee!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öö totaa... Onks sul joku ongelma ku pitää tulla jotain tämmöst kokoajan laittaa?:D ja sittenpähän näät kun saan sen harjan loppuun ja kepin jostain.

      Poista